Thursday, July 15, 2010

Kek Idaman

Aku dah mula jauh hati dekat kek bantal ni lepas wedding Mawi & Ekin lagi. jatuh cinta sungguh sampai berangan2 masuk dalam mimpi lah konon.

Tapi aku tak nak la sampai bertingkat2 macam ni. macam la mampu kan. 3 tingkat bantal kecik2 pown cukup lah. janji bantal! dah ketinggalan zaman ke? aku peduli apa wah kerek


Ala comel busuk2 nya kek ni. kasut n baby tdo tu tak payah la letak. gila wedding cake macam tu?

Tapi sehingga ke hari ni aku rasa aku mampu berangan jer kot. mungkin takkan direalisasikan pown. sebab kos? tak lah.. adalah sebabnya. biarlah :(

So Tata.

10 comments:

Nora a.k.a Aira said...

comel sangat kek yg ada baby tu =) saya pun xtau brapa kos sebenar kek mcm tu ek? =)

PurPLe LaDy AiFA said...

wowwww.! mmg best.. buat laaa.. teringin tgk brides lain pakai kek bantal selain mawi ekin.. tp yg mawi ekin nye kek tu super melampau. terlalu extravaganza la pulak..

ZARA said...

hahahaha first tgk gambar mmg ingat bantal! gile ar!

mysarah said...

nora: pernah tanya bakery. yg 2 tingkat jer dah RM400. kalau bertingkat2 camno? haha

mysarah said...

purple lady: itu la memang berangan la nak buat tapi tak tau jadi ke tak kan. kalo jadi sure i canang kat sini!! haha.

yes dorang memang buleh buat macam tu. SPONSOR! :D

mysarah said...

zara: dats y nama dia kek bantal! hehe

ElyaElmo said...

comel nye kek last tu..ade baby tdoo!!ha3

safiyyahosman said...

oh akak..lama xdtg sini..byk dah update..satu satu bca..hihi..

comey2 la bantal tue..cri sponsor la..huhuh

mysarah said...

elya: nk buat untuk kek birthday anak nnti lah! haha gatal

mysarah said...

piya: baca slow yer dik. hehe. piya nak sponsor ke? eh boleeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :D