Saturday, July 10, 2010

So Damn Sleepy

Boring + sleepy. bangun lebih awal dari biasa. weekend pulak tu T__T

Lambat pulak kereta ni siap. oh forgot to mentioned. i'm now at Proton Service Centre. soooo damn sleepy!! ikutkan hati mau jer aku pejam mata kat sini. tapi reputasi harus dijaga. karang ada pulak paparazi datang snap curi gambar aku (bajet glemer).

After this nak gerak ke Temerloh, attending my UUM's friend wedding. kalau tak, takdenya aku nak bazirkan waktu tido aku time weekend camni datang service kereta. uhuk uhuk. dia buat 2 weddings at the same time. dengan adik or kakak dia, i'm not sure. me also will have this kind of majlis. meraikan 2 pasangan on the same majlis. maybe can grab some ideas on their majlis nanti. hope so ;)

ENA, i'm coming. kenduri i u jangan lupe datang tau =))

So Tata.

4 comments:

MY said...

Salam Mysarah..

waahh.. sama la nama kita..
Ngee.. thanks for the link dear..
My dah letak your link jugak..

All the best for your big day!!

Nora a.k.a Aira said...

waah nanti kongsi la citer pasal kenduri tu :) kirim salam pengantin yea :)

mysarah said...

my: all the best to u too dear!! =)

mysarah said...

nora: story lambat publish. ehehe