Tuesday, August 10, 2010

3 Months, 3 Weeks, 3 Days

Seriously im not doing anything about my wedding prep. takde progress langsung. day to day ticker terus bergerak n makin hari jumlah hari makin mengecil. bunga telur tak buat lagi, bunga dulang, hantaran, catering and khemah for bertandang, kad jemputan not yet finalised and all the leceh2 things!!!

Mood: Kucar kacir

So Tata.

12 comments:

hana yoriee said...

huhu..sama lah kite..haishh..mcm mana nak siapkan sume sekaligus??

@ty_farEd said...

3 bulan lagi..siLe gerak sekarang..!! hahah..saje bikin hai u gundah gulana...
buat kat mane? kaLo umah baru u ley ar i tolong2... :p

khairulhaya said...

biar btol x buat pape lg..jgn mcm ni okey..nnt kelam kabut jadinye..
sile segerakan misi anda dengan segera ok..

ikut jejak langkah roy..kite same2 buat bunga telur..hehheheh

safiyyahosman said...

huhu..slow2 kayuh akak..semangat!!!!semangat!!!:)..

bz dgn kerja ke akak??..mcm piya..piya da servey siap2 about catering..kad..hantaran..n i get someone to settle it..semua sekali..:)..dri bab buat bju..makeup..everything..syukur juga la sebab kerja tgn org tue mmg superb:)..n dia pondan..:)..

i wish u gud luck kakak:)..

Sya Sakura said...

eh jgn la give up yet.. u still got time nak buat semua2 tu, insyaAllah.. just buat one at a time, and dont stress too much ek?

Chaiyokk!! :)

farahfatihah said...

ayoooooooooooooooo sarah!! cepat buat!! plan cepat huhuhu

mysarah said...

hana: kalau la ada poket doraemon! hahaha

mysarah said...

aty: hohohoho. rumah baru mana boleh didiami lagi. cf pown lum dpt lagi dear. temporarily i duk kota kemuning jugak. dekat giler dh tu ngan umah family u kan ;)

hati i memang tengah gundah gulana. siyes =(

mysarah said...

khairulhaya: dh buat sikit2 but majoriti tergendala. huhu. cepat la datang semangat. u tolong buat utk i buleyyy??? :D

mysarah said...

piya: entah la piya. nk kata bz takde la bz mana. bz layan tenet ada la!! haha. sume akak dh survey n dh ada dlm kepala otak ni. tinggal nak buat tu jer tak tau bila. akak risau la piya. siyes!

akak takmo pondan! hahaha

mysarah said...

sya: yup u betul! kena buat satu2. jgn gelojoh nak buat sume benda sekaligus. last2 satu pown tak jalan. thanx for ur concern dear! ;)

mysarah said...

fara: malam ni akan start planning!! mesti mesti mesti