Tuesday, August 3, 2010

O Yeah O Yeah. Dapat Munge!!

Ehem ehem. i dapat munge u. jangan jeles.

Tengok. tengok. kamu ada? takde kan? lalalala.. belek punya belek sama ini bunga. hati manyak munge2 ooo. mana tak nya. delivery ke opis tu. vangga oo. tapi bila belek punya belek. eh2 nama sape pulak ni? oh tidakkkkkk.

Its belong to her!! uhuk uhuk. sedih (pandai la ko berlakon even memang dah tau bukan ko punye kan). ai cik adik manis ni memang bertuah betul la. asyik orang bagi bunga jer. "Kau jual lesung pipit eh Mazni??" haha.

Bertuahnya badan kan. aku? nan ado la. ngehngehngeh. pernah la dapat once, masa konvo dulu2. simpan sampai sekarang tau even dah kering kontang lunyai debu berlapis2. haha. sentimental value wa cakap lu. tapi kan masa moved out hari tu kan kan.. terpaksa kan kan.. terpaksaaaa buangggg!! uwaaaa. terpaksa let go jugak sebab bunga kering tu mengumpulkan bakteria yang tersangatlah banyak. takmo la kena tahan dengan Kementerian Kesihatan sebab jadi punca penyebaran virus *over*.

Tapi ada jugak girls yang tak suka bunga :D

So Tata.

8 comments:

@ty_farEd said...

fwen u tu ade lesung pipit..cantik nyer..!! :)

yeah..sangat jeles kaLo asyik orang lain jer dapat bunge.. sepanjang bercinte ngan en tunang ni baru 2 kaLi dapat bunger...!! tu pon..3 kuntum jer...!! huhu....

eeerr... n yeah..same wit u..mase konvo jugak... :p

mysarah said...

that her "anugerah" :)

time konvo kita tu jer la nak merasa. tu pown tak rasa sangat sebab majoriti memang dapat. haha

eh u jom kita tepon bf kita skrg suruh dia bg kita bunga nak? haha

Nora a.k.a Aira said...

hehe dulu nora xsuka bunga tp alhamdullilah sekrg dah ok skit hehe

Sya Sakura said...

sy sgt sukee bunga.. heheh.. tp x pnh dapat pon.. sedihnye.. sob sob :(

mysarah said...

nora: kenapa kamu tak suka? haishhh :P

mysarah said...

sya: ala nape tak pernah dapat. nanti i suruh bf u bagi ok ok? ;)

masmOna said...

pink merah kuning!! OMG! love love love. semua fav colour i huhu. n i sgt suka bunga =)

kawan u tu cumels ada lesung pipit.

mysarah said...

kaler2 dominan sume tu. girls love flowers! ;)

itu la yg menambahkan kecomelkan die tu :P