Friday, August 6, 2010

Pelamin Roman Yang Mabeles

Sekarang tengah glemer dengan pelamin roman style kan? i love it. for those yang nak buat majlis dekat dewan sangat sesuai. but kalo rumah tak boleh la sebab lebar dia about 30feets ++. Dina Halim Boutique sangat familiar dengan pelamin jenis ni kot (lately). but tadi aku jalan2 dekat FB n found this Boutique yang memang aku suka design pelamin dia. sweet sangat sume design dia. n latest design, roman style.

Maybe dah banyak kot butik yang boleh buat pelamin roman ni. siyes memang aku suka. tapi kenduri buat kat umah. berangan jer la. but maybe boleh buat. just guna bahagian tengah tu jer?

So Tata.

22 comments:

Nora a.k.a Aira said...

Sarah kalo nak buat kat umah rasanya kena ada laman yang besar kan.. xlehh wat dlm rumah.but mana tau nanti ada yang roman kecil punya hehe so leh la wat kt umah .. hehe

mysarah said...

nora: tu la yg susah tu. i suke pelamin gini tapi laman dekat umah bf i kecik jer. cannot la tu. huhu. akan datang sure ada punya. dorang ni always came out with new design of pelamin! ;)

Sya Sakura said...

cantik! Haritu ade email diorang mintak quotation, tp sbb takleh nk confirm tarikh lagi, maka xleh la nk booking.. huhu.. tp seriously mmg cantik! harga pon sgt berbaloi rasanya untuk harga pelamin dewan :)

Leeyana said...

mmg cantek pelamin roman ni...simple n nice...klu buat kat uma..bleh amek yg tgh tu n tepi kiri n kanan 1 blok...just nice...hehe...

♥S@R@♥ said...

sara pun suke..tapi mahal :(

jihan musfirah musa said...

butik zieynn!!!...butik pelamin saya ti masa kawen!!..suker~~~;p

mysarah said...

leeyana: yup very nice. kalo la ada pelamin roman yg boleh buat utk rumah ruang kecik kan?

mysarah said...

sara: yup a bit costly i think

mysarah said...

sya: for those yg buat dkt dewan memang worth it la kan. pentas akan nampak full jer nanti

mysarah said...

jihan: hai kamu macam tau jer saya nak buat review pasal ni :D

Cik Belle said...

saya pun suke pelamin roman style ni. ehehe.

sarah, if u nak buat kat rumah boleh.. u gune yang 3 panel punye.. boleh google lagi.. cantik! i suke! =))

mysarah said...

cik belle: boleh kot tapi maybe pricey la kan?

Mrs Shareeda said...

cantik nye.. simple tapi gojes..

iedayah said...

so sweet..pelamin roman ni if u nk wt gk kt umah,wat je dear..dpt yg kecik ckit pn ok wat..

thezaila said...

zaila pun sooka jenisan roman ini..
sooka sangat

mysarah said...

mrs shareeda: dats what i want. simple but gorjes ;)

mysarah said...

iedayah: i memang minat nak buat tapi maybe tak boleh kot untuk ruang yg just 10 feets lebar. even ambik 3 panel jer pown still i rasa tak boleh kot

mysarah said...

zaila: suka memang suka. tapi tengok harga pown ter'suka' jugak la. hehehe

Anonymous said...

what travel converter do i need for cuba http://icej.eu/decorations/ukrain-decorations-for-cristmas india travel visa for canadian [url=http://icej.eu/storage/ac-storage-ocala-fl]ac storage ocala fl[/url]
info http www armymwr com portal travel tickets tickets asp http://icej.eu/storage/lowest-cost-thermal-storage-for-csp vans to buy for travel [url=http://icej.eu/bathrooms/tile-in-bathrooms]retractable travel chargers[/url]
travel rome to athens http://icej.eu/sunroom/vinyl-sunroom-kits mann travel charlotte nc [url=http://icej.eu/sunroom/sunroom-plans-free]sunroom plans free[/url]
best sky mileage credit card for european travel http://icej.eu/moving/moving-visual-images travel bound magazine [url=http://icej.eu/landscaping/landscaping-akron]business travel agent british columbia[/url]
group travel packages http://icej.eu/concrete/clean-creosote-stain-from-concrete travel cruising queen mary 2 [url=http://icej.eu/decorations/christmas-bells-flashing-decorations]christmas bells flashing decorations[/url]
clementson travel service venice italy http://icej.eu/room/tv5-room-service travel bound israel [url=http://icej.eu/kitchen/crafts-to-make-kitchen-safe]tips on what to wear for airline travel[/url]

Anonymous said...

dr abstracts stuck on jazz http://tango.kqc.in/rtm-tango-190cc docking station for mp3 digital player [url=http://pop.kqc.in/what-acid-is-added-to-soda-pop-and-why-is-it-added]what acid is added to soda pop and why is it added[/url]
contra dance caller terminology http://zeppelin.kqc.in radiohead tour dates 2007 [url=http://trip-hop.kqc.in/trip-hop-dvd-santo-subito]reviews sony stereo cassette deck tc we471[/url]
deer dance http://auto-audio.kqc.in/drivers-for-intel-pocket-concert-audio-player-version-1 ringtone creator guides [url=http://trip-hop.kqc.in/trip-hop-radio]trip hop radio[/url]
maingate dance club allentown pa http://audio-driver.kqc.in/car-audio-for-sale-missouri ipod touch 16gb price comparison usd [url=http://soundtrack.kqc.in/warhammer-40k-dark-crusade-soundtrack]steel entry doors in chicago[/url]
kenwood stereo http://cassie.kqc.in/cassie-mobley chevy dealers little rock [url=http://winamp.kqc.in/ckpc-radio-for-winamp]ckpc radio for winamp[/url]
bumper stickers rock http://hip-hop.kqc.in/forum-guerra-hip-hop-picture-vida new youtube pop warner video [url=http://soul.kqc.in/collective-soul-counting-the-days]vocal music voice parts[/url]

Anonymous said...

travel money belt http://eotm.info/xxx/xxx-hairy-pussy-nude-pictures xxx hairy pussy nude pictures [url=http://eotm.info/defloration/defloration-video-powered-by-phpbb]defloration video powered by phpbb[/url]
http://eotm.info/uniform/uniform-global-public-policy-on-quarantine uniform global public policy on quarantine carrie underwood birth date [url=http://eotm.info/nylon/rolled-nylon-dog-collar]rolled nylon dog collar[/url]
[url=http://eotm.info/swingers/swingers-andrea]swingers andrea[/url] movie corvette summer http://eotm.info/vibrators/drug-stores-that-sell-vibrators-paypal drug stores that sell vibrators paypal
travel ads http://eotm.info/shemale/sexy-shemale-tubes sexy shemale tubes [url=http://eotm.info/sperm/how-to-increase-low-sperm]how to increase low sperm[/url]
http://eotm.info/thong/yellow-thong-bikinis yellow thong bikinis michael buble ticket mel [url=http://eotm.info/shemales/ebony-wild-shemales]ebony wild shemales[/url]

Anonymous said...

Sorry for the stupid question. What is the best search engine http://google.com or http://yahoo.com?