Wednesday, August 4, 2010

Nak Jemput ke Tak?

I should give this credit to Lala sebab introduce this link to me (and also kat korang jugak). this was taken from here (harap jangan la kena saman sebab share dekat sini :D)

Click to enlarge

Refer to previous entry, thanx for those yang share ideas n suggestions. refer dekat gambarajah kat atas ni, sendiri boleh jawab n pikir kot sape yang patut n sepatutnya dijemput kan? ;)

So Tata.

10 comments:

Nora a.k.a Aira said...

sharing is caring ~ =) nora pun ada jumpa yg english version hehe =)

♥S@R@♥ said...

wow info berguna ni.. sara pun nak share kat blog sara gak la..thanks ea

mysarah said...

nora: memang ada kot yg english version. i pown ambik org punya :)

mysarah said...

sara: ok can. tapi jangan lupe credit to the owner web tu ok ;)

AiyuOsman said...

wahh..!!
jemputan pn ada mind tree yer..thanx 4 share..lps ni blh wat langkah penapisan guest plk..hee..

farahfatihah said...

wahh bagus la kamu..thnks sbb share..sgt membantu saya hehe

mysarah said...

aiyu: zaman skrg dh moden. sume benda makin advance! hehe

mysarah said...

fara: it helps me n it should be helping u too dear ;)

thezaila said...

this is sooooo good... nk curik boleh x?

mysarah said...

zaila: yes sure dear