Sunday, August 29, 2010

Bingung

Susah betul nak ajak bincang. susah betul nak jawab soalan orang baik2. ni lah orang lelaki. sume buat endah tak endah jer. yang tu tak boleh, yang ni tak boleh. yang tu tak payah, yang ni tak payah. yang tu tak nak, yang ni tak nak. susah2 aku wat majlis aku jer lah. ko kawen lain kali.

Mak!!!! tengok la Abg Ngah ni..............

Stressssss.

16 comments:

Nora a.k.a Aira said...

Orang laki, benda yang kita rasa penting, memorable dia kata waste time, xpenting arghhhhh tensen juga :((

mysarah said...

nora pown alami benda sama ke? dorg ni susah kan nak paham. benci =(

MY said...

yup.. mencik kan.. My nak update blog pun spoil.. satg kerja nak marah2 je kat blog.

Nora a.k.a Aira said...

yup dear. men always men. nora rasa jugak. mencikkkk jugak !

:: aJa :: said...

huhu..sabar je la ngan karenah lelaki..
nk kawen nie lagik la kna sabar,kan..
xmo gaduh2x,pdhal dlm ati tuhan saje yg tahu..

fitrah lelaki,terima je la ngan reda..:)

♥S@R@♥ said...

susah gak camni..
sara lum berbincang lagi..
hope dia ikut je apa sara plan..haha

Sya Sakura said...

biaselah lelaki.. i think diorang x suka fikir lebih2, but us girls suka fikir/do elaborate things, sume bende kecik pon kita suka fikir and nak jd perfect..

Encik bf sy pon cmtu, tp tetibe bila sampai certain time, dia plak fikir lebih2/excited dr kita. He said lelaki x suka fikir awal2, nanti dh smpai mase, automatic rs teruja..
Wallahua'lam..

They say girls are complicated, tp sometimes lelaki lg menduga kesabaran tau! hehe :p

mysarah said...

my: ha tau takpe. karang ada jer ayat nak kasi sinis2. haha

mysarah said...

nora: haishh. nk wat cmne kan. sabo jer lah!

mysarah said...

aja: abg i tu memang mcm tu. ngade jer lebih. sume nak kena ikut cakap die. stressss

mysarah said...

sara: baik discuss awal2 ngan abg sara tau. kadang2 kita pk lain, dorg pk lain

mysarah said...

sya: mau taknya tak menduga kesabaran! nak ikut ckp die jer tau. kita tak nak kelam kabut, tak nak serabut dengan hal remeh temeh tapi dorg sume nak ambik mudah jer. sepak baru tau! haha

Sha said...

sabo je ye..dugaan nk tawen..e.thing will go fine

mysarah said...

sha: abg aku ah.. susoh sunggoh wat majlis ngan orang ning

PurPLe LaDy AiFA said...

lelaki mmg cenggitu. my fiance dulu pon lagiiiii la payah nak handle. just kne cekalkan hati ni kalo nak berurusan dengan lelaki2 neh.. heh

mysarah said...

aifa: kan senang kalo sume urusan tak payah libatkan laki? :D