Monday, August 30, 2010

Jangan Salah Paham!

Aku rase ada orang salah paham kot ngan previous entry. just nak jelaskan dekat sini, aku sakit otak ngan abang kandung aku tu ha. bukan dengan Mr Busy. kenduri nanti kan buat sekali kenduri nikah aku n kenduri sambut menantu. so nak tak nak sume kena bincang ngan dia. memang stress tahap otoromen menentang raksasa la wa cakap lu tiap kali nak mintak persetujuan dia.

Sume tak boooooleh jer. ikut hati nak jer wat kenduri asing2! hish.

So Tata.

8 comments:

Nora a.k.a Aira said...

bila namanya abg mesti la susah nak skit nak mengalah dengan adik kan hadoii , aish ada yg salah faham ke ?? ting tong..

sarah. sapa ultraman,sapa raksasa nih? hehe :p

i pray hope everything will be fine ye dear =)

:: aJa :: said...

hahaha..

same la majlis kite nanti..
i punyer wed pom sekali ngan sambut menantu abg i..
setakat nie mmg 2-3x dh i majuk ngan die..
hehehe...

jihan musfirah musa said...

haa...sbb tu saya konfius tu abg ngah ney mesti abg kandung ney...biasala org laki diorang nak yg simple jer n tak mo ni n tu..tapi kiter nak kan...sabo jerla hehehe..;p

safiyyahosman said...

akak..sabar..hihihi..:)..org ckp bila dkat2 dah tue..aura naik angin makin menganas..hihihih

mysarah said...

nora: i nak jadi raksasa yg kejam yg jahat yg ganas. mau makan sama itu orang. haha.

best lah die jadi abang. benci! T__T

mysarah said...

aja: klo i majuk dilayan takpe, ni klo majuk "lantak kau lah!"

ha tak ke tensi tahap cipanzi tuh??

mysarah said...

jihan: i bukan cerewet sangat pown. bukan nak benda merepek2. mcm2 tak boleh. kadang2 pk rasa macam nak kawen lari jer. haha

mysarah said...

piya: ni bukan naik angin jer dah dik. ni angin puting beliung satu badan dh menyerang ni. haha