Monday, August 16, 2010

Kad Jemputan: Final

Bagus dorang ni buat kerja. pantas dan tangkas. thumb up for Grazine.

Aku send lakaran peta ni petang jumaat, sabtu pagi dah siap email.

Peta ni sekali buat terus ok. tinggal kesalahan ejaan je sikit2. tapi untuk keseluruhan kad, hampir 10 kali jugak la kena edit. eh tak cerewet mana pown kan? muahahaha. kalau aku jadi vendor maunya aku reject customer serupa cam aku ni. haha.

So now everything about my kad jemputan and kotak for doorgifts (Mr Busy's side) sudah settle. tinggal nak hantar for printing jer. insyaAllah early September dah boleh collect. it means before raya la. so balik raya dah boleh bawak balik dah kad yang nak bagi mak n ayah simpan. lega tau! so now boleh concentrate benda lain pulak. banyak lagi dalam q ni. mana 1 nak mula dulu? cepat cepat bukak diary!

So Tata.

20 comments:

@ty_farEd said...

tuk majlis kawen 100 kali cek pon tak aper..!! kene sampai puas hati.. lelebih lagi kat kad kawen.. sebab tu punce permulaan jemputan kaer majLis kite.. kaLo salah macamane tetamu nak sampai... huhu... tak sabar nak tunggu jemputan dari awak.. :) kat awak pon sudah dipos.. datang taw... :)

♥S@R@♥ said...

huhu bestnye dah nak siap kad awk..

sara punya kad xtau la camne rupanya..

mysarah said...

aty: betul tu aty. betulkan banyak mana pown takpe kan. tapi masalahnya bukan dorang buat salah tapi i ni nak ejas macam2 benda. hehe. i sure jemput u punya nanti! n tak sabar jugak nak tunggu kad from u. tak lama lagi sampai la tu :)

mysarah said...

sara: ala sara takpe. sure ok punya. kalo sara tak yakin, mintak la dorang tunjuk sample b4 proceed for printing. leh bagi idea yg mana patut kan

Nora a.k.a Aira said...

bersemangat sungguh sarah.. chayok2...

btuk kata @ty, cek byk kali xpe, once in lifetime kan..k harus gerak seterusnya pulak !! dari kanan gerak ! heheheh :P

mysarah said...

nora: mesti kena besungguh2! tinggal lagi 3bulan lebih jer tau. huhu.

p/s: tetiba teringat zaman kawad time skolah dulu. haha

safiyyahosman said...

akak..tinggal 3month aja..huhuhuhh..cepat msa berlalu kan2..;)..gud luck taw..:)

mysarah said...

piya: tu la dik. cepat giler masa jalan. dulu masa lagi 6 bulan duk rilek. now mula la nak gelabah. piya pown gudluck ok for ur preparation! :)

luvira said...

seronoknye dia..kejap je masa berlalu..pejam celik dah cukup 3 bulan..hehehe

mysarah said...

luvira: itu la. tak lama lagi cukup 3 bulan. lepas tu 2 bulan. lepas tu sebulan. n then sampai la harinya! aduh nervous

Q said...

I nak tau kad u.hihihih

mysarah said...

q: orait!! nanti bila i suh bagi alamat jgn lupe bgi plak k ;)

Reen Tart Nenas said...

sarah, bestnyer kad kawen dah nak siap. saye dpt 1st draft, pastu bile suruh edit, xdtg balik... hehehe tp nie bakal adik ipar yg buat, so susah sket nak marah... hehehe

iedayah said...

wa..da npk da hsil kad merah u yg cntik dear..merah..sweet2..colour of love.=)

mysarah said...

reen: oo patut la susah nk dapat balik, bakal adik ipar rupanya! hehe. tapi siyes kalo buat dengan sedara mara ni susah sket kot. susah nak marah2. ahaha

mysarah said...

iedayah: merah is my colour! ala dear kad i biasa2 jer. kad murah =))

Reen Tart Nenas said...

sarah: lucky after saye post earlier komen, dia terus email 2nd draft and nasib baik menepati citarasa :) saye pening nak buat roundabout kat map nie :(

mysarah said...

reen: u buat sendiri ke map tu? bagi draft je kan dekat dia. kalo u buat sendiri pown, biasanya ada software yg boleh buat sume tu :)

Hana said...

Huhu.. merah.. nice2.. :) sy punye in progress lagi.. nak dapat b4 raye jugak..

mysarah said...

hana: yes kalo borang nak kasi sume merah! hehe. sama2 la kita tunggu kad kawen kita yer. jgn lupe bg i ok! ;)