Wednesday, August 18, 2010

Just Be Yourself

Eh kenapa mesti tiru orang punya cara eh? adore sangat ke dengan satu blog tu sampai banyak benda ditiru sebijik2? aku pown suka jugak blog tu tapi tak la aku curi idea dia 100%. tak baek ooooo. peace! :D

So Tata.

20 comments:

masmOna said...

sharing is caring hik. tp tak baik lah kan kalau nk tiru sejibik hm.tak bek tau huhu

Nora a.k.a Aira said...

tiru sebijik? aik tiru apa sarah? *** confuse ***

Sya Sakura said...

agree with masmona, sharing is caring.. tp kalau dh share, pastu org tiru sebijik2 sama sampai semua segi cm serupa je, adelah sgt x baik.. huhu..

Cik Belle said...

sarah, bila kita dah share dengan semua, meaning kite kene terima andai ada orang tiru sebijik-bijik. kalau tak nak orang tiru, kite toksah letak kat blog. wuuu..

tapi tuhla, at least, cuba la kan be creative lagi kan.. mungkin boleh add on mane-mane part. huhu..

orang tiru blog sarah ke? hihi. sabar naa.

Lala said...

sarah, tulah bahaya nyer kat sharing kat blog kan. tapi kan lebih best kalau kite jadi pioneer, macam Xora cite pasal pre-wedding dia. hehe

Hana said...

Ump.. to me bloggers always become an inspiration.. contoh cam cik belle and xora, they really got good ideas of many things.. :) sy ni kurang ckit kreatif.. hee.. tapi I don't think that we can tiru 100% kan.. few things here and there ok kot..

mysarah said...

masmona: hehehe. eh nak tiru boleh tapi bagi la credit dekat orang tu. penat tau org tu perah idea! ;)

mysarah said...

nora: macam2 :D

mysarah said...

sya: dats y kredit tu penting. org tu pown bukan nak bangga2 tapi cukup lah sekadar penghargaan :)

mysarah said...

cik belle: no no no. not mine lorr. blog i ni blog cikai jer, sape mau tiru! ahaha. sebab tu kot ada certain2 org tak nak share sume benda kan? :D

mysarah said...

lala: alamak tak baca plak pasal tu. kena cari cepat ni! ;)

mysarah said...

hana: ambik idea is ok. tapi kalo tiru 100% for me its not nice. kadang2 ada certain2 benda ada sentimental value dekat situ

Cik Belle said...

sarah ni..lawak la.. haha. sapa kate blog cikai.. aish.. kite suke je lepak kat blog sarah.. hihihi. kantoi dah. *malu* hahaha

hana, time kasih suke baca blog kite. =))

mysarah said...

cik belle: karang kita puji blog kita sendiri org kata riak pulak. haha. lebih baik merendah diri :D

suka baca blog kita? kita pown turut malu dah ni! haha

tapi kan.. kan.. kita pown suka baca blog cik belle. betul, ini betul. bukan cobaan. ikhlas dari hati dan pankreas. ekekeke

Xora said...

uhuk uhuk. patut la tersedak2 teman! ;p saya alergik tiru2 ni.. haish haiip!

Nurulhuda|Adlie said...

sapa sapa? haha

Cik Belle said...

haha teka la huda. hehe. sarah, bitau la sapa. tettt. haha. suke tau gossip-gossip ni. wahahaaha

mysarah said...

xora: kamu tau tak kamu glemer? :D

sebab tu kot kamu tak share dulu idea yg kamu nak guna kan? :D

mysarah said...

nurulhuda: haippp tak boleh gtau! :D

mysarah said...

cik belle: amboi sakan suka bab bergosip kan?? tak boleh tak boleh. tak baek tau. nak tutup kes jer dah. haha