Friday, December 2, 2011

Baby KIKO Warehouse Clearance

Ok sape nak beli baju longgok2 murah2 banyak2 baik pegi. sume pown tau kot barang baby KIKO ni (especially baju) agak lah mahal. so time dorang buat clearance macam ni lah nak dapat dengan harga murah pown. tapi dengan syarat kena rajin kena sungguh2 kena cekal hati sebab manusia masyaAllah!


See, super clearance tu. 


Sanggup tak bersesak2? kalo sanggup sila lah pegi yer. i sanggup sebab baju sangat murah hohoho. but for newborn or baby yang masih kecik agak limited sikit lah. for children there are lotssss of clothes. tapi dengan syarat pandai pilih n mixed n match lah sebab bajunya macam kat atas ni berlonggok2. baju kat sini, seluar kat sana.

We managed to grab 4 pasang bajus saje. banyak yang besar for budaks2. yang aku beli tu murah, sepasang RM12. sume brand baby KIKO. SEMUA yer.


Toiletries pown ada. yang ni aku hangkut banyak2 hahaha. tengoklah harga dia. botol besar macam tu baru 9-10 hengget. habis sume jenis bau aku ambik hahaha.


Baby wipes, set toiletries for travel, baby oil, baby lotion.

Ada lagi benda lain like baby sling, cotton balls, mainan kecik2 (tak banyak mana lah), diapers bag, kasut, stokin, mitten n booties, topi baby. tapi yang banyak baju lah. yang lain tu minor2 jer.

So what we bought there?

Next entry please! :D

So Tata.

5 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

wah,nk g...

laskar pelangi said...

shppg sakan la ye:)

laskar pelangi said...

shppg sakan la ye:)

~YUN~ said...

besnyaaa!sampai bilakah sale ini?hehehe

aTy _faRed~ said...

alaaaaaaahai... selalu jeles...memang murah ar..!! buat mase ni tak pernah agi beli brand baby kik..sebab tu ar..mahal..huhu..biler agaknyer nak pergi ni.. esok nak gi pureen..lusa nak gi kl..ingatkan hari ni 'demam'..heheh..;p