Thursday, December 22, 2011

Bedding: Tempah Sarung Tilam & Bantal


I bought this set for RM75

Saiz tilam ni ngam2 untuk baby coat. tapi dah ada set tilam, masalah bab sarung pulak. hari tu dah tanya MIL boleh tak dia tolong buatkan. dia kata boleh. but bila di pk2 balik, rasa macam nak tempah jer lah. macam menyusahkan MIL plak kan.

Bila kira2 total harga untuk sume ni, still ok lagi lah.

Lagipown tempat yang aku nak tempah tu ada banyak design yang comel lote menarik tertarik. kalo nak beli sendiri macam tak reti la pulak nak pilih kain hahaha.

N semalam dah settle tempah dah. tak sabo nak dapat nih hohoho. nanti dah dapat aku review yer?

P/s: So for bedding, dah boleh tutup buku :). nanti nak tempah barut pulak. berkenan dengan barut macam Aty tempah. insyaAllah will go for it jer lah :)

So Tata.

7 comments:

cik enul said...

tempah dgn harga RM75 tuh mmg berbaloi sbenarnyer...

anyway, gudluck on ur prep dear...

Cik Puan Hafiza said...

RM75 je?
tempah kat mane? bole share??

aTy _faRed~ said...

dah beli tilam kabu gak..nak tempah sarung jer..mahal tak nak tempah..?? tak sempat survey lagi..aritu u beli tilan satu set ngan bantak rm 75?? kenape ai beli dapat tilam jer..?? hurrmm....

mRs mysarah said...

cik puan hafiza:

u klik link dekat atas tu, i dah link ke entry lama. kat situ ada mention kat mana i beli :)

aty:

boleh tahan jugak la mahalnya huhu. klo tau ari tu beli jer terus dengan akak yg i nak tempah sarung ni. u beli dapat tilam jer? pelik sebab dia memang ada jugal 1 set..

Kami said...

bol tmpah sarung kt Junita Khalid di facebook... cantik design2 die.. =)

hana yoriee said...

thanks for sharing sarah! =)

n0rraslida alias said...

best! sarah...cite sume taw nnti...tQ sharing...:))