Friday, December 2, 2011

Sales Sana Sales Sini

Memang naik meroyan jugak lah dengan sale yang bersepah2 ni <--- bak kata Aty hahahaha.

But seriously lah, mentang2 dah year end ni, merata2 orang buat sales. memang YES betul lah. tapi bagus jugak for mak-to-be ni kan. dapat lah beli barang murah2 sikit. bukan apa, kalo beli dekat pasaraya like Jusco ke kan, baju baby jer dah 20-30 hengget. tu baru baju, belum kira lain2 item. so bila adanya sales2 macam warehouse clearance ke, its really help lah. banyak sangat dapat save kalo betul cara kita membeli.

Tadi jalan2 dekat 1 web ni, tetiba jumpa berlambak pulak sales. so apa salahnya berkongsi kan? so here u go.


This one dekat Bandar Baru Bangi. still thinking nak terjah ke tak. hubby dah bagi green light. tapi tengok lah dulu.



Haaa yang ni aku tau ramai yang tak sabar2 nak serbu kan? ok see u there mommies!


Toys R Us? not relevan for the time being. lagipown harga toys2nya sangatlah tidak bersesuaian dengan poket kami hohohoho.

Baby KIKO warehouse clearance. aku dah pergi time lunch semalam!! huh banyak jugak lah melayang duitnya. later i share what we bought there yer. worth it lah.


Isnin hari tu ada singgah butik Babyland ni. kebetulan masa tu pergi Summit USJ but masa tu sales ni belum start. so yang ni insyaAllah akan ajak hubby pegi. baju2 dia pown quite ok, takde lah mencekik leher nak membayar.

So mommies, terjah jangan tak terjah! :D

Tapi ingat, yang penting jangan membazir. pergi ke tempat2 yang macam ni rambanggggg jer mata nak ambik sume. but please think wisely. beli barang yang betul2 kita perlu. utamakan KEPERLUAN bukan KEHENDAK. sama2 kita beringat :)

So Tata.

4 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

tq for info....
hehehe

ciksuen said...

wa...kite mmg ske bab sopping2 ni~ xsaba nk serbu pureen stock clearance sale tomolo~ hehe

aTy _faRed~ said...

eerr..mane satu nak gi dulu ni..adeeeeyyhh... baby kiko banyak baju kan..selalu baju die mahal2..time sales ni mesti murah..toy r us tu tak mo ar pergi..belum keperluan lagi..lagipn betul sarah kate..memang mahal barang2 die..nak gi babyland ar..kat bangi tu macam jauh pulak..hah..meroyan dah nih..heheh ;p

hana yoriee said...

yeay..lunch ni nak g yg kat bangi tu..ada satu lagi kedai kat seri bangi sale jugak. Kedai Kasih Ibu.. =)

Sarah, yg baby kiko tu byk brg2 apa eyh jual kat sana?