Saturday, December 31, 2011

2011 is Leaving. 2012 is Coming!

The last day of the year is here now!

Pejam pelik pejam pelik dah sampai hujung tahun. hari ni hujung tahun eh, 31 Dec 2011. hari ni aku cuti, tapi hubby keje. duk umah sorang2 lagi lah macam biasa :(

Dekat rumah in law ada buat mesyuarat n ada makan2. ok bab makan2 kena highlight hahahaha. meeting start after Asar tapi aku still jugak kat rumah. tunggu hubby balik pukul 7 nanti lah. after Maghrib baru gerak. ok aku ni menantu yang tak berapa nak baik herherher.

Okeh the new year 2012 is coming. kalendar baru pown dah berlambak2 ni hehehe. apa resolution baru?

Aku cakap terus terang lah, yang aku dah malas nak ada apa jenis resolusi pown. sebabnya resolusi sejak 11 tahun lepas pown tak tercapai2 lagi sampai sekarang hahahahaha! so we just go with flow saja. hidup bersederhana, janji selesa. apa yang ingin dicapai, bakal dicapai n telah dicapai, simpan dalam diari sendiri jer lah.

Happy new year 2012 uollsss!

Moga hari yang mendatang penuh dengan:
  • Kejayaan
  • Kebahagiaan
  • Kegembiraan
  • Dan keberkatan

Amin :)


P/s: Susu Mamil Mama ni memang sedap betul lah! tak rasa muak langsung bila minum ;)

So Tata.

2 comments:

mrs irmidrza to be said...

hi dear salam singgah bw cr info ttg wedding...folo u dear...folo me back ya..

http://lildrwalimah.blogspot.com/

mia-ina said...

sarah minum mamil mama yg perisa apa ye?ada org ckp yg vanilla sedap...hehe..mia msh mencari lg ni susu nk minum