Friday, December 9, 2011

Ombak Rindu oh Ombak Rindu oh Ombak Rinduuuuuuuuuuu

Ramainya orang buat reviewwwwwwww. jeles tau mau nengok jugak! nak tengok jugakkkkk!!




N malam tadi berjaya book tiket yeayyy!! kena extra charge pown extra charge lah. janji dapat seat!


Oh Hariz.......
I'm melting.................

Sape2 yang kata cite ni tak best, meh sini aku luku.


Selesai menonton:

A: Awak kita nampak awak macam Hariz lah
H: Sape Hariz?
A: Hariz lahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
H: Hariz mana?????
A: Awak ni nampak sangat tak fokus tengok wayang kan?
H: Oh Hariz tuuuuuuuuuuuuuuuu. tapi rambut dia petak, rambut abang botak!
A: Ishhhhhh suka hati orang lah nak kata awak macam Hariz pownnnnnnnnnnnnnn






Bongok lah aku ni.


Forever he will be my 'Hariz' =)))

So Tata.

3 comments:

gapogak said...

wahh dah g tengok ke? mengalir air mata x?
-iizla-

Mommy_Cha said...

wahh dah tgk eh???ramai kata best..best ke? kite dah xlarat nak tgk movie2 nih..kuang2 tunggu bersalin sok ler tak pon tgk kat astro first aje..hiks!
hi salaam kenal yer....=)

choclairissa @ intan said...

wahh..cube baring atas 'hariz' u macam adegan izzah tdo atas dade hariz kt kerusi :) hehehee...