Tuesday, December 27, 2011

What A Looooong Weekend


Today orang dah start keje. but me still terbongkang dekat rumah. not feeling well lah. so total cuti untuk hujung minggu ini adalah 4 hari! giler tak bosan???

Sabtu - di rumah
Ahad - pagi: di rumah, petang: di Mydin
Isnin - di rumah lagi
Selasa - MC + di rumah lagi dan lagi dan lagi

Ahad jer masa berjimba sebentar dengan hubby di Mydin. the other day, he's working sobsobsob.

But never mind, macam lah tak biasa ye dak?

So that Sunday, we went to Mydin to buy some stuffs. lama jugak tak pegi sana. dulu sokmo lah pegi coz dekat. now bila dah stay kat Jalan Kebun, quite far jugak lah. beli barang dapur pown selalunya dekat Econsave sini jer.

Alang2 dah pegi Mydin ni, kita skodeng lah baby's stuff sekali ye dak? then jalan punya jalan, ambik serba sikit barang yang perlu, jumpa pulak baby cot yang comel ni.


Terus teringat dekat Ira coz dia ada post dekat blog dia pasal baby cot yang lebih kurang macam ni lah kot. the price is RM200++. sumpah lupa the exact price. masa tu ingatkan boleh ingat. rupanya mak dah tua la uollssss. ampun :D


Dah lama carik set macam kat atas ni. such a cuteeyyyy! kaler blue + pink gittewww. like like like ;)


Nappy liners ni sesaje jer beli. nak test dekat baby nanti. kot lah sesuai kan. kalo tak sesuai pown tak lah terasa sangat coz just RM6.90. kalo ok, boleh jimat dekat napkin pakai buang nanti kan?

And some other small things lah. bila update baby's checklist, alhamdulillah dah banyak settle. almost 90% i can say. just small2 thingy jer yang perlu add up lagi.


Target dari rumah. yummmyyyyy!!!

So Tata.

3 comments:

aTy _faRed~ said...

kat mydin pon banyak barang baby eh...macam besh jer kalau nak terjah..huhu..tapi macam u ar..barang baby dah hampir sempurna..jadi tak mo membazir lagi..

owner :: safiyyah osman said...

sedapnya buat kuah rojak tue..huhuhu



p/s : akak check email:).saya ada email something.

luvira said...

hah, comel2...nanti nak ajak hubby g tgk2 lar...hihihi...;)

thank sara