Wednesday, December 14, 2011

KFC Free Double Zinger Burger Combo!


Ini betul2 bukan cobaan! korang kena percaya sebab aku dah beli pown tadi hohoho. syarat2 dia:
  1. Print this coupon either in colour or black n white - aku print hitam putih sajer
  2. Tak valid on public holiday
  3. Promotion sehingga 15 Januari 2011
  4. Valid dengan pembelian apa2 sahaja di KFC - tak kisah lah korang nak beli apa pown. dari yang termurah sampai la yang termahal. beli apa2 saja, boleh dapat set kat atas ni for free! tapi dia kata 1 barang 1 coupon. maknanya kalo nak dapat lebih dari 1 set, kena beli lebih dari 1 barang in different bills. macam aku tadi, aku beli 3 mashed potato, buat bil asing2, dapat lah 3 set ni for free! :)


Ramai orang cakap dah tak valid. dekat FB KFC pown dah announce. ni aku quote apa yang dorang tulis.

Dear KFC Fans,
Due to the overwhelming response on the FREE Double Zinger Burger Combo online voucher, we would like to inform that the allocated stocks for this online promotion is FINISHED! We REGRET for any inconvenience caused and we THANK YOU for all your support. Please look out for more amazing deals from us very soon!:)

KFC ni nak tiru mcDonald kot. tapi tak sampai berapa jam release, tetiba buat announce kata tarik balik. apa daaaa. 

Tapi aku pegi tadi ok jer lagi. depends on outlet jugak kot. maybe outlet yang aku pegi tadi (USJ20) still belum dapat info dari HQ kot. so apa aku beli?


3 mashed potato. cost = RM2.25 x 3 = RM6.75


Tapi dapat semua ni!!!! silalah percaya. giler tak best?

Ok esok nak try lagi la herherher.

P/s: Baik korang pegi cepat, mana tau ada certain tempat dah tak valid ke?

So Tata.

4 comments:

sk said...

baru tau psl benda ni bila u tulis kat fb td. tak sempat la kot nak merasa. kfc mmg boleh rugi lah sbb bg free combo terus. silap planning agaknya. hehe

aTy _faRed~ said...

waaahhh..besh nyer...nak jugak..print jap gi..:)

iizla said...

alahai tak sempat nak beli..KFC kat sini pon kata dah x valid.huhu

choclairissa @ intan said...

haha dear i hampir tertipu..officemate ajk pegi kfc pastu bile smp sane diorg ckp dh xde stok..ade org buat onar n diorg stopkan produce..xtau la betul ke x..tapi ade kwn ofismate beli bun je pastu claim zinger burger..hehe..u're lucky one! :)