Tuesday, December 13, 2011

Perut Senget!

Tak sempat nak snap masa lagi jelas nampak senget!

Baby memang suka duduk belah kanan. kalo time dia mengeras, tegangggg jer perut dekat belah kanan. belah kiri jarang2 lah sangat. belah kanan tu lagi empuk agaknya dak?? hohohoho.

So Tata.

7 comments:

aTy _faRed~ said...

orang kate baby boy memang suker duduk belah kanan perut..;) [wallahualam]

mRs mysarah said...

aty:

tapi kawan i dulu pown anak dia memang duk belah kanan jer. tapi yang keluar gigirl ;)

e k i n ♥ y u s r i said...

oooo....
ade ea cm2?
bru tau
hehehe

Mommy_Cha said...

baby saye suke suki dodok belah kiri..senak perot mommy!

NoRr said...

baby i pon masa dlm perut suka lepak belah kanan jugak dlm perut smpai i kena tolak2 dia skit suh ubah position..hahah..

luvira said...

sara : hahhhh...tang perut pon sameeeee...

baby ira pon suke dok kanan..senget macam tu lew...

da la mama dia sama taste beli barang, baby pon nak sama2 gak (^_^)

ciksuen said...

baby kite pon ske dok belah kanan! hehe :D